Hétvégén egy szuper korizás várt ránk Budaörsön egy kedves régi Partnerünknél, a New Ice Jégpályán, a Dechatlon Parkolóban, amiért külön köszönet Szörényi Attilának és kollégáinak, hogy ilyen színvonalon üzemeltetik ezt a Jégpályát és hogy korosztálytól függetlenül mindenki jól érzi itt magát.

A kellemes zene és finom, forró italok, valamint az üdítők, mind hozzájárultak ahhoz, hogy kiválóan érezzük magunkat egész délután a gyerekekkel… Ahogy beszélgettem néhány szülővel, többen rendszeresen járnak ide, mert a gyerekek nagyon szeretik itt a korizást. De volt olyan szerencsés gyerek, akinek itt csinálták a szülinapi partyját is, ami egy igazán különleges helyszín és maradandó élmény a résztvevőknek. Bizonyos szempontból olyan kuriózum, mint amikor nálunk egy hajón van a szüliapi buli… 🙂

Egyik apuka mesélte, hogy Ő például egy hockey csapat tagjaként rendszeresen jár minden héten szerda reggel ide, és munka előtt egy jót játszanak. Ez már egy kialakult társaság, de azt mondta, hogy azért van lehetőség időnként becsatlakozni. Hát, nem tudom még, de elgondolkodtató.

Az elmúlt héten volt egy éjszakába nyúló zenés bulis délután – este, amikor igazi DJ tolta a zenéket és fergeteges hangulatot varázsolt. Arra is hivatalosak voltunk, de sajnos más elfoglaltság (éppen Ausztriában tanítottam sízni egy házaspárt) miatt, nem tudtam eljönni.

Szóval tényleg rendszeresen kiváló és magas színvonalú programok vannak itt Budapesttől 5 percre, amit érdemes útba ejteni, mert ez télen buli igazán…

Figyeljük, hogy mikor lesz a következő nagyobb esemény, amit Attiláék szerveznek itt, a New Ice Jégpályán és még az is lehet, hogy valamilyen formában belekapcsolódik az ExtrémBalaton is.

Egyébként a helyszín kiválóan alkalmas „gyerekmegörzőnek” is, amíg a szülők vásárolnak a Dechatlon, Ikea, vagy éppen az Auchan áruházakban, amik mind itt vannak közvetlen közel ehhez a sátorhoz.

Mi biztosan jövünk még, amíg lehet (áprlisig), vagy amíg az időjárás engedi, aztán irány az ExtrémBALATON! 🙂

Köszönjük még egyszer az élményt és néhány hónap múlva nagy lendülettel és bizalommal vágunk bele közösen a 2018-as vitorlás szezonnak!