GYIK

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi kell hozzá, hogy hajót bérelhessek?

Több lehetőség közül választasz. Kapitánnyal, Túravezetővel vagy önállóan szeretnél-e hajót bérelni? Amennyiben önállóan tervezed a vitorlásbérlést, rendelkezned kell Neked vagy valakinek a társaságból (aki majd a hajó kapitánya lesz), hajóvezetői képesítéssel és az okmányon található érvényes egészségügyi alkalmassággal. Önálló hajóbérlés esetén minden kedves bérlőnknek segítünk a vitorlás túra útvonalának megtervezésében, behajózáskor pedig bemutatjuk a hajót, és részletesen ismertetjük működését. Amennyiben hajónkat kapitányi szolgáltatással béreli ki, úgy a kifogástalan állapotú hajó mellé egy gyakorlott, udvarias kapitányt is rendelkezésre bocsátunk, aki ismeri a hajót, a Balatont és az időjárásnak megfelelő túrát állít össze. Feladata a hajóbérlés ideje alatt a vitorlázás élményének legpozitívabb bemutatása, mely az utasok habitusához illeszkedik. Ennek keretében lehetőség van felügyelet mellet a hajó irányítására is. A felelősség a kapitányé, az élmény mindenkié!

Hogyan foglaljam le a hajót?

Amennyiben egyedül szeretne hajót választani, KAPCSOLATI ŰRLAP kitöltésével / segítségével azt is megteheti vagy kérje ki tanácsunkat a hajó kiválasztásához – igényeinek megfelelő, egyedi ajánlatot készítünk Önnek!
Miután kiválasztotta a hajót, több napig fenntartjuk Önnek kötelezettség nélkül, hogy legyen ideje megszervezni az utazást és hogy mindent meg tudjon beszélni a hajós csapatával.
A hajót az első részlet (azaz a teljes összeg 50%-ának befizetése) után tekintjük lefoglaltnak, de ha az indulási időpontig 14 napnál kevesebb van hátra, a teljes bérleti díj egyben fizetendő. A bérleti díjat készpénzzel vagy banki átutalással fizetheti ki.

Milyen hajók bérlésére van lehetőségem?

Charter flottánk a következő típusokból áll: Dixie 32, Bavaria 32, Bavaria 34, Lagoon 380. Hajóink biztonságosak, tiszták, vitorlázatuk kifogástalan állapotú, kezelhetősége praktikus, gyors, akár egy személy számára is könnyen használható

Hol találhatóak a hajók?

A hajók a balatonfüredi Silver és a balatonföldvári Bahart kikötőkben található.

Érvényes-e a horvát tengeri sporthajós képesítés Magyarországon?

A horvát tengeri sporthajós képesítés nem érvényes a magyar belvízeken és nem felel meg a magyar tengeri kedvtelési célú kishajó-vezető képesítéseknek sem.

Milyen kikötői szolgáltatások vannak?

 

Melyik balatoni kikötőbe hajózhatok térítésmentesen?

A feltüntetett áraink az egy napos túrák esetén tartalmaznak egy alkalommal egy 3 órás kikötést is.

Kell kauciót fizetni?

Igen, 200.000,-Ft / hajó

Vannak kedvezmények

Több napos bérlés esetén kedvezményt adunk.

Milyen ruhát vigyek magammal?

Puha, világos talpú cipőt vagy deckcipőt. Kerülendő a kemény talpú, magas sarkú, valamint a sötét talpú cipő a fedélzeten. Javasoljuk, hogy tegyen be a csomagjába kényelmes, az időjárásnak megfelelő alsó és felsőruházatot, valamint egy széldzsekit. A napszemüvegről, fehér sapkáról és a magas faktorszámú naptejről se feledkezzen meg. Törölköző is jó szolgálatot tehet a napközbeni strandolásnál.

A mentőmellény a kötelező felszerelés része, mi biztosítjuk.

Mit tegyünk műszaki hiba, károsodás estén?

Bármilyen probléma, károsodás vagy baleset esetén haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot velünk a +36 30 9611 842-es számon, és elmondjuk hogy mi a teendő és azonnal intézkedünk. A telefonszámunkon 07.00-22.00 között mindig elér bennünket.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sízés és Motorosszánozás

Gyere velünk Eplénybe, Ausztriába, vagy Erdélybe!

Síoktatás Eplényben, Ausztriában, Edélyben
www.privatsioktatas.hu
A Messenger megnyitása…
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeInstagramInstagram