Mi kell hozzá, hogy hajót bérelhessek?

Több lehetőség közül választasz. Kapitánnyal, Túravezetővel vagy önállóan szeretnél-e hajót bérelni? Amennyiben önállóan tervezed a vitorlásbérlést, rendelkezned kell Neked vagy valakinek a társaságból (aki majd a hajó kapitánya lesz), hajóvezetői képesítéssel és az okmányon található érvényes egészségügyi alkalmassággal. Önálló hajóbérlés esetén minden kedves bérlőnknek segítünk a vitorlás túra útvonalának megtervezésében, behajózáskor pedig bemutatjuk a hajót, és részletesen ismertetjük működését. Amennyiben hajónkat kapitányi szolgáltatással béreli ki, úgy a kifogástalan állapotú hajó mellé egy gyakorlott, udvarias kapitányt is rendelkezésre bocsátunk, aki ismeri a hajót, a Balatont és az időjárásnak megfelelő túrát állít össze. Feladata a hajóbérlés ideje alatt a vitorlázás élményének legpozitívabb bemutatása, mely az utasok habitusához illeszkedik. Ennek keretében lehetőség van felügyelet mellet a hajó irányítására is. A felelősség a kapitányé, az élmény mindenkié!

Hogyan foglaljam le a hajót?

Amennyiben egyedül szeretne hajót választani, KAPCSOLATI ŰRLAP kitöltésével / segítségével azt is megteheti vagy kérje ki tanácsunkat a hajó kiválasztásához – igényeinek megfelelő, egyedi ajánlatot készítünk Önnek!
Miután kiválasztotta a hajót, több napig fenntartjuk Önnek kötelezettség nélkül, hogy legyen ideje megszervezni az utazást és hogy mindent meg tudjon beszélni a hajós csapatával.
A hajót az első részlet (azaz a teljes összeg 50%-ának befizetése) után tekintjük lefoglaltnak, de ha az indulási időpontig 14 napnál kevesebb van hátra, a teljes bérleti díj egyben fizetendő. A bérleti díjat készpénzzel vagy banki átutalással fizetheti ki.

Milyen hajók bérlésére van lehetőségem?

Charter flottánk a következő típusokból áll: Dixie 32, Bavaria 32, Bavaria 34, Lagoon 380. Hajóink biztonságosak, tiszták, vitorlázatuk kifogástalan állapotú, kezelhetősége praktikus, gyors, akár egy személy számára is könnyen használható

Hol találhatóak a hajók?

A hajók a balatonfüredi Silver és a balatonföldvári Bahart kikötőkben található.

Érvényes-e a horvát tengeri sporthajós képesítés Magyarországon?

A horvát tengeri sporthajós képesítés nem érvényes a magyar belvízeken és nem felel meg a magyar tengeri kedvtelési célú kishajó-vezető képesítéseknek sem.

Milyen kikötői szolgáltatások vannak?

Melyik balatoni kikötőbe hajózhatok térítésmentesen?

A feltüntetett áraink az egy napos túrák esetén tartalmaznak egy alkalommal egy 3 órás kikötést is.

Kell kauciót fizetni?

Igen, 200.000,-Ft / hajó

Vannak kedvezmények

Több napos bérlés esetén kedvezményt adunk.

Milyen ruhát vigyek magammal?

Puha, világos talpú cipőt vagy deckcipőt. Kerülendő a kemény talpú, magas sarkú, valamint a sötét talpú cipő a fedélzeten. Javasoljuk, hogy tegyen be a csomagjába kényelmes, az időjárásnak megfelelő alsó és felsőruházatot, valamint egy széldzsekit. A napszemüvegről, fehér sapkáról és a magas faktorszámú naptejről se feledkezzen meg. Törölköző is jó szolgálatot tehet a napközbeni strandolásnál.

A mentőmellény a kötelező felszerelés része, mi biztosítjuk.

Mit tegyünk műszaki hiba, károsodás estén?

Bármilyen probléma, károsodás vagy baleset esetén haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot velünk a +36 30 9611 842-es számon, és elmondjuk hogy mi a teendő és azonnal intézkedünk. A telefonszámunkon 07.00-22.00 között mindig elér bennünket.