Kovács KOKO András

Kapitány – Túravezető – Ügyvezető

Telefon: +36 30 9611 842
E-mail: hello@extrembalaton.hu
Facebook: extrembalaton.hu

Opcionális indulási/érkezési kikötők:
Elsődleges: Balatonfüred, Silver Yacht Kikötő, Zákonyi Ferenc utca 4. VitorlazzBalatonfureden

További lehetőségek:

Fontosabb infok rólunk:

András: a cég alapítója 44 éves, 37 éve versenyszerűen vitorlázik, és 15 évig síversenyző volt. Jelenleg is a BMW Sailing Team tagja, közgazdász végzettségű, angolul-németül beszél, a vitorlázás, a rendezvény szervezés, izgalmas túrák vezetése és a csapatépítő programok lebonyolítása a kedvenc foglalatossága…

MOTTÓNK: Magas hozzáadott érték, korrekt emberi kapcsolat!

Andrással készült bemutatkozó interjú a Magyar Katolikus Rádióban:

Kollégái: szintén tapasztalt vitorlázók, korábbi versenyzők, és lelkes elkötelezettjei a Balatonnak és a hajózásnak.

Az Extrém Balaton kapitányai, akik több hajós (nagyobb rendezvényeknél) segítik programjaink profi lebonyolítását:

Norbi: több mint 15 éve skipper, könnyedén bánik a 30-40 lábas hajókkal, tapasztalt ügyes kapitány.
Tomi: szintén már legalább 10-12 éve járja a Balatont kapitányként különféle hajókkal és céges rendezvényekben is kiváló munkatárs.
Zsolt: régi hajós, nagy tapasztalatú, precíz, alapos kolléga. Megbízható jó kapitány.

Ősztől tavaszig András és csapata Nordic Walking túrákat vezetenek a Balatonfelvidéken és a Bakonyban.

Télen pedig András síel, síoktat a Balatontól 25 km-re Eplényben, valamint Ausztriában és motorosszán túrákat vezet Erdélyben.

Részletek:

www.PrivatSioktatas.hu

csaladi-sioktatas.hu és www.facebook.com/sioktatasepleny

www.SioktatasAusztria.hu, és www.facebook.com/sioktatasausztria

Az Extrém Balaton hajói Balatonfüreden a korzó legszebb részén a Silver Yacht kikötőjében vannak közvetlenül a Hotel Silverine Resort-tal szemben.

Ez Füred legfrekventáltabb része rengeteg kávézóval, étteremmel, fagyizóval és üzlettel, valamint esti bárokkal és szórakozó helyekkel.

NAIH adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-115745/2017.
Adatvédelmi irányelvek és felhasználási feltételek

Cégadatok: Extrém Balaton Bt.
Székhely: 8200 Veszprém, József Attila utca 33.
Kikötő: 8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 4. (Silver Hotel előtt)
Adószám: 20217909-1-19
Bankszámlaszám: 10104105-01939200-01004005
Bank neve: Budapest Bank Zrt.
Bank címe: H – 1138 Budapest, Váci út 193.
IBAN számlaszám: HU52-10104105-01939200-01004005
SWIFT: BUDAHUHB

Ajánlatot kérek!

Rólunk mondták

Fiús napot tartottunk, ami igazán jól sikerült a csodás Balcsin ringatózva a gyerekekkel. Jó volt kizökkenni a munkából és a gyerekeknek örömet szerezni azáltal, hogy egy délutánt kint töltöttünk a vízen. Volt amikor nem is volt szél éppen, de akkor meg fürödtünk és ugráltunk a vízbe. Köszönjük az élményt Andrásnak!

Kocsis Bálint mesterszakács
www.csikoslekvar.hu
www.kocsisbalint.hu

Óriási ötlet volt Zsolti barátunk legénybúcsúja alkalmából a kis 14 fős baráti társasággal, egy 4 napos balatoni vitorlázásra elmenni és végig bulizni 96 órát… 😉 A 3 hajón, szuper kis városokban (Badacsonyban, Füreden, Földváron és Lellén) kötöttünk ki és elveztük a finom ételeket és főleg az alkoholos italokat 😉, meg a szórakozóhelyeket. Vitorlázás közben nagyokat fürödtünk, ittunk és szólt a zene végig a hajókon… A verseny a hajók között automatikusan kialakult, hogy ki ér előbb ide, vagy oda. Nagyon jóóó volt! Bár a hajókon 6 ágy is volt, de alvásra nem jutott sok időnk! Profi volt a szervezés, köszönjük András, hogy elvittél minket! Jövőre Tomi nősül… 🙂 A program evidens: Jövünk újra!

Zsolti, Szuli, Miki, Bálint, Pepe, Tomi, Ferike, Ádám és még a többiek a kaposvári csapatból

Az idei családi nyaralás legnagyobb élménye számunkra az 1 napos vitorlás kirándulás volt a Balcsin. Földvárról indultunk a hajóval a barátainkkal együtt Tihanyba, miközben többször megálltunk fürdeni, amit a gyerekek (is) nagyon élveztek. Majd ettünk egy finom hekket és indultunk vissza… (persze fürödtünk akkor is a legszebb részeken). A szél nagyon változó volt egész nap, de András megtanította, hogy mire kell figyelnem, hogy kell reagálnom a különböző esetekben. Jót tett ez is, a friss vitorlás jogsim ellenére! A kellemeset a hasznossal kötöttük össze. SZUPER volt!

Zsömböly László

Cégek mondták rólunk

Egy fantasztikus napot töltöttünk együtt a kollégáimmal a Balatonon, egy hatalmas katamaránon. Keneséről mentünk Tihanyba, ahol egy szuper grill partyval vártak minket és sok finom borral. Hazafelé mindenki vezethette a hajót, ami mindenkinek óriási élmény volt. Fotósunk rengeteg vicces képet is csinált, amiből emlékfilm készült nekünk. Köszönjük a profi szervezést! Remélem, jövőre is megyünk… 🙂

Vizkeleti Péter
Business Unit Manager
Pfizer gyógyszergyár
www.pfizer.com

Fantasztikus élménydús 3 napos CSAPATÉPÍTŐ kerékpár túrát csináltunk a Balaton körül május közepén. Sportértéke is megvolt, a csapat is jobban egyben van és nagyon szép helyeken jártunk. Volt benne elegáns jó hely, kiváló ételek-italok és vadregényes rész is. A kollégák jól bírták, a szervezés is tökéletes volt. Köszönöm szépen mindannyiótoknak! Jövőre vitorlázni is szeretnénk az ExtrémBalaton szervezésében!

Blazsevácz Péter
üzletágigazgató és kollégái
Philips Magyarország Healthcare
www.philips.hu/healthcare