Ismét egy kiváló, téli zenés program volt a hétvégén Palóznakon, az egyik kiváló Partnerünknél, a Homola Borteraszon, amit Zsandár Tamás szervezett.

A DJ a SZŐLŐBEN – Love is in the Air, címmel egy másik típusú rendezvényük, ami szintén rendszeres lesz az év során, tehát 1-2 havonta felejthetetlen élménnyel gazdagítja a résztvevőket. Most, február 10-én is jó volt ismét kimozdulni és eljönni erre a csodás panorámával és hangulattal rendelkező helyre, Palóznakra, ami nincs messze a füredi kikötőnktől sem, de a vendégek közül többen Budapestről látogattak ide a rendezvényre… A rendezvényre több mint 100-an jöttek el, nem hiába…

A Facebook eseményből is látszik, hogy a délután kezdődő program egészen az estébe nyúlt és a finom házi kolbász kóstoló után, a grillen készült finomságokból is ehettek a résztvevők, miközben a finom borokat kóstolgatták. A sofőröknek meg finom házi szörpökkel készültek a Vendéglátók.

A kiváló borok egy része a vitorlás hajóinkon is megtalálható és a Naplemente néző túráinkon is szerepel a borkóstoló repertoárjában, a Vendégeink nagy örömére.

Most viszont a teraszon üldögélve, egy pokrócba is burkolózva iszogathattak a vendégek és gyönyörködhettek a panorámában, valamint a finom borok ízvilágában, akik egy kicsit fáztak ezen a szép napsütéses téli délutánon, majd estén.

A „pincében”, igazából egy kulturált belső helyiségben pedig egy hangulatos cserépkályha adta melegben élvezhették az eseményt a fázósabbak, illetve akiknek jutott még bent asztal. Itt készült elő a két fős Blues Zenekar, akik aztán 19:00-től egy komoly koncertet adtak a jelenlévőknek. Mivel nekem is nagy kedvencem ez a zenei stílus, különösen élveztem ezt az alkalmat, de ha jól láttam nem voltam egyedül, pedig a korosztály igencsak széles skálán mozgott.

Azt gondolom, hogy ezt a Vendégeinknek nyugodt szívvel fogjuk tudni ajánlani a 2018-as szezonban, mert tényleg szuper élmény akár télen, vagy akár nyáron egy kellemes vitorlázás után. Nem csak borozásra, vagy éppen egy kellemes ebéd, illetve vacsora elfogyasztására, de egy kis pihengetésre, lazításra, vagy egy jó beszélgetésre egy különleges helyen. 🙂

A kilátás magáért beszél, de a hely hangulata is könnyen magával ragad mindenkit, aki ide látogat. Palóznak eleve egy patináns kis falu Balatonfüredhez közel, ami ugyan saját Balaton parttal nem rendelkezik, de tüneményes házakkal, parkokkal, étteremmel és játszóterekkel, valamint szuper pincékkel büszkélkedhet.

Csendes, békés hely, ahol a madarak csicsergése és a kellemes napsütés a meghatározó, tényleg kíváló helyszín akár egy ifjú párnak romantikázni, akár egy nagyobb társaságnak egy találkozóra egyaránt. A profi vendéglátás az itt is alap.

Az eseményen sok kedves ember volt ott, de mindenek előtt Zsandár Tamásnak és Homola Szabolcsnak tartozunk köszönettel a szervezésért.

A napunkat szebbé, boldogabbá és emlékezetesebbé teszik ezek az alkalmak.

Köszönjük még egyszer az élményt és néhány hónap múlva nagy lendülettel és bizalommal vágunk bele közösen a 2018-as vitorlás szezonnak!