PROGRAMJAINK:

  • Céges Csapatépítő Vitorlás túrák
  • Tengeri vitorlázás, navigáció oktatás
  • Hajóvezetés oktatás
  • Extrém Management meetingek
  • Inszentív vitorláztatás
  • Izgalmas túrák a csodálatos szigetek között

30 év TAPASZTALAT – MEGBÍZHATÓSÁG – EXKLUZÍV HAJÓK – KORREKT ÁRAK

Hozd el a kollégáidat, vagy egy inszentív vitorlázásra a legjobb ügyfeleidet! Garantáltan hatalmas élmény és emlék lesz Nektek az Adria! Akár süt a Nap és kis szél van, akár friss a szél, biztosan nagy élmény lesz Neked. A legtisztább vizű öblökben fogunk fürdeni a csodálatos szigetek között, ahol senki nem zavar minket.

Ha főszezonban 1 hétre megyünk, vagy ha mellékszezonban csak 4 napot, akkor is minden nap másik városban – kikötőben állunk meg… Az új hely mindig nagy élmény! A jó állapotban lévő szinte új hajóinkat, az igényeknek megfelelő méretben és felszereltségben tudjuk megrendelőink részére kapitánnyal együtt rendelkezésre bocsátani.

A hajókban vannak 2 személyes kabinok, zuhanyzós fürdők, wc és konyha sütővel, hűtővel. Így típustól függően 6-10 ember is kényelmesen el tud aludni rajta. Egy hajóval akár 6-10 embert is el tudunk vinni.

CÉGEKNEK CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMNAK, vagy LEÁNY – LEGÉNYBÚCSÚKNAK IS A LEGJOBB VÁLASZTÁS A TAVASZTÓL ŐSZIG LÉVŐ IDŐSZAKBAN!

Profi kormányost ültetünk mindegyik hajóra és a céges dolgozók látják el a legénység feladatait a hajókon…

Kapcsolati űrlap

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.