Felnőtteknek gyakorlati nagyhajós vitorlás oktatás a Balatonon…

 • Ha Te is beleszerettél a vitorlázásba, és szeretnéd rendszeresen űzni ezt a gyönyörű sportot, akkor érdemes jól megtanulni.
 • Ha még nincs Hajóvezetői engedélyed, de a gyakorlati vizsgára szeretnél jól felkészülni, akkor keress minket.
 • Ha van már Hajóvezetői engedélyed, de nincs megfelelő rutinod a hajóvezetésben, a manőverezésben, most megszerezheted.
 • Ha a kikötőben való ki-beállásnál, navigálásnál bizonytalan vagy és félsz, félted a hajót, akkor gyere gyakorolni, tanulni.
 • Ha szeretnéd megismerni / megtanulni, hogy kell egy hajót jól beállítani és miért épp úgy, akkor jó helyen vagy…
 • Ha önállóan (kapitány nélkül) szeretnél majd hajót bérelni a barátaiddal, ez is megoldható lesz a jövőben.
 • Ha felelősséget érzel a családodért, barátaidért, amikor Te vagy a vitorláshajó kapitánya, akkor érdemes tanulnod.
 • Ha nem csak szélcsendes, vagy kis szeles időben szeretnéd élvezni a vitorláshajódon a Balaton hullámait, akkor megtanítunk nagy szélben is biztonságosan vitorlázni.
 • Ha tervezed, hogy előbb-utóbb saját vitorláshajót vásárolnál, akkor különösen fontos, hogy majd megfelelően vigyázni tudjál az értékedre.

Keress meg minket bátran, és egy 3 x 2 napos, kifejezetten felnőttekre és nagyhajókra szabott / kialakított tematikával PRIVÁT / EGYÉNI VITORLÁS OKTATÁSSAL elsajátíthatod azt a tudást, ami szükséges számodra a biztonságos vitorlázáshoz 25-36 lábas hajókkal a Balatonon, majd később a tengereken.

Az oktatást olyan kapitány végzi, aki 36 éves vitorlázói tapasztalattal rendelkezik és a mai napig aktívan versenyez a BMW Sailing Team tagjaként.

Időbeosztásodhoz rugalmasan alkalmazkodunk április elejétől október végéig.

Tovább

Kérj ajánlatot 3 egyszerű lépésben!

 1. Helyszín, időpont kiválasztása
 2. Hozzájárulás az adatkezeléshez
 3. Személyes adatok megadása

Telefonálnál? Vannak kérdéseid? Hívj bátran! +36 30 9611 842

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%, vagy 100%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.