Emlékezetes és rendhagyó SZÜLINAPI BULIT szeretnél?

Együtt ünnepelnél 5-12 barátoddal és valami nagyon különleges, szép és exkluzív helyet választanál, ahol nem zavar Titeket senki, nyugodtan tudtok ünnepelni, beszélgetni, iszogatni és énekelni… Valóban egy életreszóló élménnyel leszel gazdagabb és nem egy új “kávéfőzővel”. :-)

Szülinapi vitorlázás

Kiváló ajándék lehet, ami egy olyan élményt biztosít a résztvevőknek, amit biztosan sokáig emlegetni fognak. Amennyiben csak a pároddal szeretnétek kettesben ünnepelni egy romantikusan ringatózó vitorláshajón, egy csodás naplementében, azt is biztosítjuk számotokra.

A társaságod méretének, illetve az igényeiteknek megfelelő nagyságú hajót ajánlunk Nektek, hogy a szülinapodon MINDEN ÁLMOD teljesüljön.
Ne legyen gondod semmire! Érezd magad felhőtlenül boldogan a nagy napon! 🙂

Ha szeretnéd a csomagba minden fontos dolgot beleteszünk, ami a Te / Ti kényelmedet szolgálja. Így az időtávtól és létszámtól függően adunk számodra konkrét, személyre szabott ajánlatot, ami tartalmazza az italokat és ételeket is, vagy akár egy szülinapi ebédet pl. Tihanyban.

Keress minket bátran és felejthetetlenné tesszük a szülinapodat a Balatonon! 🙂

Élményeket gyűjts, ne tárgyakat! :-)

Tovább

Kérj ajánlatot 3 egyszerű lépésben!

  1. Helyszín, időpont kiválasztása
  2. Hozzájárulás az adatkezeléshez
  3. Személyes adatok megadása

Telefonálnál? Vannak kérdéseid? Hívj bátran! +36 30 9611 842

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%, vagy 100%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.