Áthoztuk a Karolina hajónkat (új Bavaria 32-es) Füredre

DJ a szőlőben – Homola Borteraszon
2018-02-15
Bemutatkozik a Karolina az új Bavaria 32-es vitorláshajónk
2018-04-10
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nagy álom vált valóra 2018. április 6-án pénteken, amikor átvitorláztunk Keszthelyről az új BAVARIA 32-es luxushajónkkal a KAROLINÁVAL Balatonfüredre. Csodálatos napos és erős szeles időt fogtunk ki, amiben igazán nagy élmény volt a vitorlázás.

Itt éppen a Szigligeti öbölben hasítunk, 5-ös Bft erősségű Északi szélben, amit igen jól bírt a hajó, bár kellett egy kicsit reffelnünk, de ez ilyenkor normális, hogy a vitorla felületet csökkentjük…

Aztán kb 3-4 óra múlva, ahogy Földvár elé értünk, már csökkent a szél, visszahúztuk maximumra a vitorláinkat és irány a Tihanyi cső… Eddig még fordulnunk sem kellet Keszthely óta, olyan ideális irányból fújt végig a szél. És a nap is sütött. Ennek ellenére 1 hajóval sem találkoztunk, senki nem volt a vizen a Nyugati medencében.

Pazar időnk volt végig, amit nagyon élveztünk Matyival és már nagyon vártunk is a hosszú tél után… 🙂

Amikor az első és egyetlen fordulónk után (Zamárdi előtt) először megláttuk a Karolina fedélzetéről a Tihanyi Apátságot, az maga volt a csoda. Vitorlázás közben egy hajóról egészen más, mint amikor ott állsz előtte és onnan nézed. Persze a vendégeinket szivesen visszük fel oda is az Öreg Tihanyi Kikötőből, hogy a kedvenc éttermünkbe (az Echo Restaurant & Cafe) ebédeljünk egy jót velük és belülről is meg tudjuk nézni az Apátságot.

Azt gondolom, hogy ez az egyik legszebb vitorlás élményünk volt ebben a szezonban, amire sokáig emlékezni fogunk.

Köszönjük még egyszer az élményt KAROLINA és mostantól nagy lendülettel vágunk bele közösen a 2018-as vitorlás szezonba!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sízés és Motorosszánozás

Gyere velünk Eplénybe, Ausztriába, vagy Erdélybe!

Síoktatás Eplényben, Ausztriában, Edélyben
www.privatsioktatas.hu
A Messenger megnyitása…
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeInstagramInstagram