Egy rendhagyó, év eleji Partnertalálkozóra voltunk hivatalosak 2018. január 18-án délután a Koczor Pincészetbe, amit Koczor Dóra és Németh Anikó szervezett számunkra.

A Partnertalálkotó célja, hogy azok a vállalkozók, akik itt Füreden dolgoznak és a PRÉMIUM szegmensben szolgáltatnak, jobban megismerjék egymást és szorosabb baráti/üzleti kapcsolatot tudjanak egymással kialakítani. Ehhez a körülményeket maximálisan megteremtették a Koczor Pince tulajdonosai és munkatársai, amiért külön egy hatalmas köszönet és „taps” is jár nekik! 🙂 Valóban minden tökéletes volt, már az érkezéskor, amikor stílszerűen egy welcome pálinkával fogadtak bennünket, (úgy, ahogy mi is várjuk a Vendégeinket a hajóinkon) és egy üveg finom Koczor olaszrizling, valamint egy házi erdei gyümölcs lekvár volt az ajándék minden résztvevőnek. Miután mindenki megtalálta a helyét az elegáns terített asztalnál, egy kis előadást hallgattunk meg a Pincészet újdonságairól, terveiről, ami igazán hasznos, hiszen így mi is könnyebben és pontosabban fogjuk tudni ajánlani a Vendégeinknek ezt a valóban pazar helyet. Nemcsak borozásra, vagy éppen egy kellemes ebéd, illetve vacsora elfogyasztására, de akár 100 fős esküvők lebonyolítására, vagy a luxus vendégszobáikban szállás lefoglalására. Mint kiderült, áprilistól szeptemberig a szombatok már foglaltak esküvők miatt… ez talán jelent valamit… 🙂

A kilátás pazar innen, hiszen el lehet látni Tihany mögött a badacsonyi irányba is, így a Balaton mindkét medencéjében lehet gyönyörködni a teraszról, miközben kortyolgatjuk a jobbnál jobb fehér, rozé, vagy vörös borokat, vagy a szakácsok fenséges főztjét kóstolgatjuk.

Köszönjük még egyszer Dórának és Anikónak a sok munkát ezzel kapcsolatban és nagy lendülettel és bizalommal vágunk bele a 2018-as szezonnak!

Csendes, békés hely, ahol a madarak csicsergése és a kellemes napsütés a meghatározó, tényleg kíváló helyszín akár egy szerelmes párnak romantikázni, akár egy nagyobb rendezvényhelyszínnek is cégeknek, vagy esküvőre egyaránt. A vendégszeretetről nem is beszélve.

A társaságunkban jelen voltak többek között olyan emberek, mint:

  • Koczor Dóra, valamint édesapja Koczor Kálmán és Németh Anikó a házigazdák képviseletében (koczorpince.hu)
  • Balogh György úr és neje, Ágnes, akik a magyarországi Rotary Clubot vezették éveken keresztül, jelenleg Füreden dolgoznak (facebook.com/rotarybalaton)
  • Varga Györgyi, aki a Club Tihany szálloda rendezvényekért felelős vezetője (clubtihany.hu)
  • Vanó Gábor, akivel együttműködünk a SegWay kapcsán, ezzel is színesítve a vitorlás csapatépítéseinket (hsb.hu/balatonfured)
  • Tamási Ákos, aki egy jópofa pinceéttermet, a Vino Terazza-t üzemelteti (vinoterazza.hu)
  • Szeleczki Gyula és Banó Bernadett, aki  a Holiday Club Füred igazgatója és menedzsere (holidayclubfured.hu)
  • Takács Zsófia, aki a Kanálka képviseletében nagyon finom chutney-kat hozott a húsok mellé a vacsorához (kanalkakremek.hu)
  • Joci, aki a legjobb minibusz vállalkozó (2 db 16 fős és 1 db 8 fős buszával) (jocibusz.hu)
  • Dottó képviseletében Gyula, akivel szintén könnyen megoldható egy társaság vacsorához való ideszállítása a kikötőből…
  • + Én, Kovács András vitorlás kapitány, a extrembalaton.hu és mint síoktató, a csaladi-sioktatas.hu és a oktatasausztria.hu képviseletében.

A teljesség igénye nélkül érezhető, hogy a tegnap este nem fog elmúlni nyomtalanul és a kialakult kapcsolatok/barátságok megkönnyítik és kerekké teszik majd a munkánkat az idei évben.

Az biztos, hogy Vanó Gábor barátommal igen jól éreztük magunkat és sokat beszélgettünk, borozgattunk…