Idén is vendégünk volt Gájer Bálint a Swing Hercege, vagy ahogy még sokan ismerik a magyar Michael Buble az Extrém Balaton-on Balatonfüreden egy kellemes napos  de gyenge szeles időben menyasszonyával és leendő sogorával, közben bemutattuk Nekik az új BAVARIA 32-es luxushajónkat a KAROLINÁT. Nagyon tetszett neki is és élményekkel tele értünk vissza a kikötőbe, ahol aztán egy finomat még vacsoráztunk is.

Bálint és Brigi régi jó barátunk és örülünk neki, hogy ebben az évben is eljöttek vitorlázni hozzánk.

Ahogy látjátok is, a hajón természetesen mindig van pálinka, finom, borok, sör és üdítő is. Meg sok más finomság és kényelmi dolog is, ami a felhőtlen időtöltéshez szükséges… 🙂

Reméljük, hogy a jövő évben esedékes esküvőjük alkalmából is a Bavaria 32-es hajónk méltó és elegáns, valamint elég különleges helyszín lesz számukra is, hogy a szép esküvői ruhájukban itt is készüljenek majd sztárfotók róluk… 🙂

Minden szempontból a legmagasabb színvonalat és a legnagyobb hozzáadott értéket kínáljuk Vendégeinknek, így akik egyszer kipróbálják velünk a vitorlázást, ők kivétel nélkül visszatérnek hozzánk.

A finom borokat kiváló Partnereinktől hozzuk:

fehér bor: HOMOLA Pincészet (Palóznak)
rozé bor: ISTVÁNDY Pincészet (Badacsony – Káptalantóti)
vörös bor: KOCZOR Pincészet (Balatonfüred)

A 2018-as szezon BIZTOSAN FANTASZTIKUS lesz, amiből Neked is ki kell venni a részed, ha színvonalas és emlékezetes élményeket szeretnél.

Várunk Téged is a KAROLINA nevű luxus vitorláshajónk fedélzetén a 2018-as vitorlás szezonban!