Idén is vendégünk volt Gájer Bálint a Swing Hercege, vagy ahogy még sokan ismerik a magyar Michael Buble az Extrém Balaton-on Balatonfüreden egy kellemes napos  de gyenge szeles időben menyasszonyával és leendő sogorával, közben bemutattuk Nekik az új BAVARIA 32-es luxushajónkat a KAROLINÁT. Nagyon tetszett neki is és élményekkel tele értünk vissza a kikötőbe, ahol aztán egy finomat még vacsoráztunk is.

Bálint és Brigi régi jó barátunk és örülünk neki, hogy ebben az évben is eljöttek vitorlázni hozzánk.

Ahogy látjátok is, hajón természetesen mindig van pálinka, finom, borok, sör és üditő is. Meg sok más finomság és kényelmi dolog is, ami a felhőtlen időtöltéshez szükséges… 🙂

Reméljük, hogy a jövő évben esedékes esküvőjük alkalmából is a Bavaria 32-es hajónk méltó és elegáns, valamint elég különleges helyszín lesz számukra is, hogy a szép esküvői ruhájukban itt is készüljenek majd sztárfotók róluk… 🙂

Minden szempontból a legmagasabb szinvonalat és a legnagyobb hozzáadott értéket kínáljuk Vendégeinknek, így akik egyszer kipróbálják velünk a vitorlázást, ők kivétel nélkül visszatérnek hozzánk.

A finom borokat kiváló Partnereintől hozzuk:

fehér bor: HOMOLA Pincészet (Palóznak)

rozé bor: ISTVÁNDY Pincészet (Badacsony – Káptalantóti)

vörös bor: KOCZOR Pincészet (Balatonfüred)

A 2018-as szezon BIZTOSAN FATASZTIKUS lesz amiből Neked is ki kell venni a részed, ha szinvonalas és emlékezetes élményeket szeretnél.

Várunk Téged is a KAROLINA nevű luxus vitorláshajónk fedélzetén a 2018-as vitorlás szezonba!

Egy rövid videot szivesen ajánlunk figyelmedbe kedvcsinálóként: https://youtu.be/RUidc2znyvo