Válassz szolgáltatásaink közül

Kattints a választott program piktogramjára!

CSALÁDOK / BARÁTI TÁRSASÁGOK

Vitorlázás
a Balatonon

Szülinapi
vitorlázás

Naplementés
borkóstolás

Leánykérés
vitorláson

Nászhajózás
fotózással

Legénybúcsúk
vitorláson

Vitorlás
oktatás

Csomagok
és árak

CÉGES RENDEZVÉNY

Vitorlázás
a Balatonon

Vitorlázás
az Adrián

Evezés –
Rafting

Bringa-
túrák

Gasztro- és
bortúrák

Síoktatás és
motorosszán

Csomagok
és árak

ELIT KLUB TAGOKNAK

Időpontfoglalás

Éld át 2 percben, milyen felejthetetlen élmények várnak Rátok a vitorlás programjainkon.

Az idei családi nyaralás legnagyobb élménye számunkra az 1 napos vitorlás kirándulás volt a Balcsin. Földvárról indultunk a hajóval a barátainkkal együtt Tihanyba, miközben többször megálltunk fürdeni, amit a gyerekek (is) nagyon élveztek. Majd ettünk egy finom hekket és indultunk vissza… (persze fürödtünk akkor is a legszebb részeken). A szél nagyon változó volt egész nap, de András megtanította, hogy mire kell figyelnem, hogy kell reagálnom a különböző esetekben. Jót tett ez is, a friss vitorlás jogsim ellenére! A kellemeset a hasznossal kötöttük össze.

Zsömböly László

Fiús napot tartottunk, ami igazán jól sikerült a csodás Balcsin ringatózva a gyerekekkel. Jó volt kizökkenni a munkából és a gyerekeknek örömet szerezni azáltal, hogy egy délutánt kint töltöttünk a vízen. Volt amikor nem is volt szél éppen, de akkor meg fürödtünk és ugráltunk a vízbe. Köszönjük az élményt Andrásnak!

Kocsis Bálint
mesterszakács

Óriási ötlet volt Zsolti barátunk legénybúcsúja alkalmából a kis 14 fős baráti társasággal, egy 4 napos balatoni vitorlázásra elmenni és végig bulizni 96 órát…  A 3 hajón, szuper kis városokban (Badacsonyban, Füreden, Földváron és Lellén) kötöttünk ki és élveztük a finom ételeket és főleg az alkoholos italokat, meg a szórakozóhelyeket. Vitorlázás közben nagyokat fürödtünk, ittunk és szólt a zene végig a hajókon… A verseny a hajók között automatikusan kialakult, hogy ki ér előbb ide, vagy oda. Nagyon jóóó volt! Bár a hajókon 6 ágy is volt, de alvásra nem jutott sok időnk! Profi volt a szervezés, köszönjük András, hogy elvittél minket! Jövőre Tomi nősül… A program evidens: Jövünk újra!

Zsolti, Szuli, Miki, Bálint, Pepe, Tomi, Ferike, Ádám
és még a többiek a kaposvári csapatból

Egy fantasztikus napot töltöttünk együtt a kollégáimmal a Balatonon, egy hatalmas katamaránon. Keneséről mentünk Tihanyba, ahol egy szuper grill partyval vártak minket és sok finom borral. Hazafelé mindenki vezethette a hajót, ami mindenkinek óriási élmény volt. Fotósunk rengeteg vicces képet is csinált, amiből emlékfilm készült nekünk. Köszönjük a profi szervezést! Remélem, jövőre is megyünk…

Vizkeleti Péter
Business Unit Manager
Pfizer gyógyszergyár

Idén a céges napunkat legnagyobb örömünkre Balatonfüreden, két fantasztikus Bavaria hajón tölthettük el. Andris mosolygott a beszállásunk első percétől, tanítgatott minket vitorlázni (több-kevesebb sikerrel), mesélt a vízen megélt kalandokról, kedvet csinálva nekünk még jobban ehhez a szép sporthoz. Persze a jókedvhez hozzájárult a néhány pohár fröccs is, amit elfogyasztottunk, de az is hozzátartozik a jó céges bulihoz. Az egy nap alatt annyi fényképet csináltunk, mintha 1 hetes vitorlázáson vettünk volna részt, de Andris lankadatlan mosollyal és türelemmel fényképezett minket, a „legvagányabb kormánytekerős vagyok a majdnem beleestem a vízbe” pózban. Köszönjük, hogy a képeket még az irodánkba is behozta, így még egyszer átélhettük azt a csodás napot, ahogy végignéztük őket.

Regi, Anna, Dia, Kata, Edit
és többiek
Meyer & Levinson Accounting & Layer Kft.

Fantasztikus élmény volt ezen a nyáron, amikor a Kokoval vitorláztunk! Most volt először lehetőségünk vitorlás hajóval menni, de nem is gondoltuk, hogy ez ekkora buli. A fiaim is nagyon élvezték, azóta rendszeresen emlegetik. Sokszor nagyon megdőlt a hajó az élénk szélben, de biztonsággal mentünk végig Földvár-Badacsony és Szemes között. Remélem jövőre is lesz erre lehetőség…

Gerhát Ádám, Máté és Barnus

Épül a csapat szépen. Két hajóval mentünk, hogy minden kolléga kényelmesen elférjen a 3 napos vitorlás kiránduláson. Bejártuk a Balaton kis- és nagy medencéjét is, voltunk, Füreden, Szemesen és Földváron is. A báziskikötő Füreden volt, ahová visszafele menet jól el is áztunk egy viharban, de az élmény, az fantasztikus volt. Sosem felejtjük! Meg utána láttuk, ahogy elúszik Füred is… Nagyon komoly volt. Ajánljuk mindenkinek!

Vadnai Tamás
és kollégái:
Zénó, Papi, Miki, Kata, Anita, Laci bácsi, Zsolti
és a többiek

Miért jó ez neked? Mire számíthatsz egy ilyen különleges csapatépítő vitorlás programon?

Mitől lesz különleges a balatononi vitorlázás a kollégákkal?
Lógj ki a sorból! Merj formabontó lenni! Adj igazi élményt a kollégáknak!

Az átlag cég bowlingozni, gokartozni, vagy vacsorázni viszi a kollégákat. Különleges és exkluzív dolog egy elegáns hajón, inspiráló környezetben egy csapatépítő program, amire lehet, hogy sok kollégád csak vágyik, de soha nem volt még.

 • Itt ellazulhattok, élvezhetitek a nyugalmat és a Balatont
 • Együtt vagytok egy hajón, ahol kötetlenül tudtok mindenről beszélgetni
 • Kortyolgatjátok a különleges balatoni borokat, vagy éppen söröket
 • Ha jó szél van, akkor élvezitek a vitorlázás miatti magas adrenalint
 • Ha kicsi szél van, akkor megállunk fürdeni a legszebb öblökben, vagy épp a tó közepén
 • Zene/buli is lehet a hajókon
 • Kényelmes körülmények között napozhattok a hajó orrában
 • Különleges helyekre viszünk el ebédelni titeket
 • Igény esetén szállást is intézünk
 • Az esti vacsorát akár borkóstolással és élőzenés bulival is megszervezzük nektek
 • 5 kikötőből is indulhattok már
 • Kapitányaink profik, több évtizedes tapasztalattal bírnak
 • Bevonunk a feladatokba is hajón, ha szeretnétek (csapatépítő!)
 • Több hajós rendezvény esetén versenyt is lebonyolítunk

Felejthetetlen családi program

Hogyan foglalj vitorlázást?

Indulási helyszín kiválasztása

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb indulási helyszínt.

A vitorlázás tervezett időpontja

Jelöld meg, mikor szeretnétek vitorlázni.

A létszám megadása

Hányan szeretnétek részt venni a programon.

Egyéb fontos adatok megadása

Add meg pontosan adataid, hogy ajánlatunkat biztosan megkapd.

Ajánlatkérés elküldése

Ha pontosan megadtál mindent, küldd el az ajánlatkérést.

24 órán belül konkrét ajánlat megküldése

Feldolgozzuk a kérésed és 24 órán belül megküldjük számodra a legkedvezőbb ajánlatunkat.

Megrendelés / Foglaló utalás

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszésed, erősítsd meg részvételi szándékod a foglaló befizetésével.

Véglegesítés, előleg számla kiküldés

Foglalód beérkezése után véglegesítjük a részvételi szándékod és kiküldjük számodra a hivatalos számlát.

Kiváló italokat szolgálunk fel hajóinkon

Miért válassz minket?

25 év tapasztalat

Megbízhatóság

Exkluzív hajók

Korrekt árak

Egyedi programok

Maradandó élmények

Kedves ügyfélszolgálat

Welcome pálinka a fedélzetre lépéskor

Legjobb éttermekbe visszük a vendégeket

Legszebb helyeken állunk meg fürdeni

Búcsú ajándék

Az Extrém Balaton kapitányai, akik több hajós (nagyobb rendezvényeknél) segítik programjaink profi lebonyolítását:

Balról indulva:

Norbi: több mint 15 éve skipper, könnyedén bánik a 30-40 lábas hajókkal, tapasztalt ügyes kapitány.
Tomi: szintén már legalább 10-12 éve járja a Balatont kapitányként különféle hajókkal és céges rendezvényekben is kiváló munkatárs.
Zsolt: régi hajós, nagy tapasztalatú, precíz, alapos kolléga. Megbízható jó kapitány.
András: a cég alapítója és vezetője, 37 éve vitorlázik, versenyzik és már 25 évvel ezelőtt is vitt már vendégeket… Ez az élete!

Életreszóló élmény!

Nagyszabású, 50 fős csapatépítő programot szerveztünk a Balatonon, amiben a fő attrakció a VITORLÁS VERSENY volt. 10 ugyanolyan hajóval bonyolították le a szervezők nekünk a versenyt, így egyforma esélyekkel indultunk. Minden csapat / hajó egy profi kormányost kapott, akik között volt olimpikon vitorlázó is (pl. képen Eszes Tamás), de szép számmal akadtak magyar bajnokok és régi neves versenyzők is. A verseny végén komoly díjkiosztóval és bulival ünnepeltünk. Ezen kívül a másik napon egy komoly bringatúrát teljesítettünk, aminek a végén az egyik legszebb panorámájú étteremben kötöttünk ki, majd a vacsi végén, a Kelén nevű old timer vízibusszal mentünk vissza éjszaka a siófoki szállodánkba. A kollégák azóta is erről beszélnek.

Bordács Tamás
kórházi üzletág igazgató és csapata
Sanofi gyógyszergyár

A 2014-es balatoni vitorlázás után 2015-ben az Adriát választottuk. Két hajóval mentünk és 3 szigeten is voltunk, ahol éjszaka kikötöttünk és egy finom tengeri herkentyűs vacsora után jó nagyot aludtunk. A szél igencsak változó volt a 4 nap alatt, de éppen ez adta meg az igazi csapatépítés örömeit, emlékeit. Közös reggeli készítések, kellemes kávézások és a vitorlázáson kívül még szerveztünk egy 3 órás motoros kirándulást is az egyik szigeten. Csodálatos volt! Lehet, hogy jövőre is az Adriára megyünk vitorlázni a kollégákkal?

Vadnai Tamás
és az Invigor Kft. szakemberei

Igazán fantasztikus élmény volt ünnepelni a szülinapomat egy csodálatos, szép Bavaria vitorláson, április végén. Napsütés, kellemes szél, pezsgő és finomságok, nem is beszélve a sok kedves barátnőmről! Sok régi és új sztori az elmúlt évekből, jó hangulat és egy megbízható kapitány… Így telt ez a szülinapom… Köszönöm nektek, hogy velem ünnepeltetek!

Judit
és barátnői

Fantasztikus élménydús 3 napos CSAPATÉPÍTŐ kerékpár túrát csináltunk a Balaton körül május közepén. Sportértéke is megvolt, a csapat is jobban egyben van és nagyon szép helyeken jártunk. Volt benne elegáns jó hely, kiváló ételek-italok és vadregényes rész is. A kollégák jól bírták, a szervezés is tökéletes volt. Köszönöm szépen mindannyiótoknak! Jövőre vitorlázni is szeretnénk az ExtrémBalaton szervezésében!

Blazsevácz Péter
üzletágigazgató és kollégái
Philips Magyarország Healthcare

Nincs nagyobb flash, mint nyáron egy vitorláson legénybúcsút tartani!!! Ezért két Attila úgy döntött, hogy barátjuknak, Norbinak megszervezik ezt… A sors pikantériája, hogy a házasulandó pár idő közben szakított egymással, de csak az esküvő maradt el, a „legénybúcsú” nem… Szemmel láthatóan a fiúk igencsak jól érezték magukat a fedélzeten…

Peti barátom legénybúcsúját kezdtem szervezni, amikor Máté ajánlotta, hogy mi lenne, ha egy hatalmas vitorláson ünnepelnénk ezt a nagy alkalmat. Ő vitorlás ember lévén tudott is ajánlani egy kiváló megoldást. Így kerestük meg az ExtrémBalatont, akik jó szervezéssel és nagy tapasztalattal oldották meg ezt a valóban nem könnyű feladatot, hisz 10 „már nem szomjas fiút” kordában tartani nem egyszerű… Tényleg extrém jó élmény volt mindannyiunknak. Csak ajánlani tudom Nektek is!

Eberkényi Zsolt
és barátai

Presztizs értékű hajók

Gyakran feltett kérdések

Hogyan foglaljam le a hajót?

Legegyszerűbben a KAPCSOLATI ŰRLAP kitöltésével megteheted, ezt követően mi az igényeidnek megfelelő, legkedvezőbb ár/érték arányú egyedi ajánlatot elkészítjük. Amennyiben megfelel, utána a foglaló átutalásával véglegesítjük a hajóbérlést.

Milyen hajók bérlésére van lehetőségem?

Vitorláshajó charter flottánk a következő típusokból áll: Bavaria 32, Antila 34, Jeanneau 35i, Benetteau 38, Lagoon 380. Hajóink biztonságosak, tiszták, vitorlázatuk kifogástalan állapotú, kezelhetősége praktikus, gyors, minden mai igényt kielégít (hűtő, WC, HiFi, biztonsági felszerelések).

Hol találhatók a hajók?

A hajók a balatonfüredi nagy moló mellett lévő BYC – Silver kikötőkben találhatók, ami a Balaton méltán legszebb kikötője. Igény esetén tudunk indulni Tihanyból, vagy kiállási díj ellenében: Földvárról, Siófokról, Alsóörsről és Almádiból is.

Érvényes-e a horvát tengeri képesítés Magyarországon?

A horvát tengeri képesítés nem érvényes a magyar belvízeken és a magyar hajóvezetői engedély sem érvényes a tengeren. Mi egyébként CSAK saját kapitányunkkal adunk bérbe hajót.

Melyik kikötőbe hajózhatunk be térítésmentesen?

A feltüntetett áraink az egynapos túrák esetén tartalmaznak – egy alkalommal – egy 1-2 órás kikötést is. A többi kikötésért fizetni kell 5.000 Ft/alkalom.

Vannak kedvezmények?

Több napos bérlés esetén kedvezményt adunk. Elképzelhető, hogy bizonyos időszakokban (tavasszal, vagy ősszel) van lehetőség kedvezőbb árakra.

Milyen cipőt, ruhát vigyek magammal?

Puha, világos talpú cipőt, vagy deckcipőt. Kerülendő a kemény talpú, magas sarkú, valamint a sötét talpú cipő a fedélzeten. Réteges öltözködés és sapka is ajánlott.

Tudok-e önállóan kapitány nélkül is bérelni hajót?

Nem, erre nincs lehetőség. A hajóinkhoz minden esetben kapitányt is biztosítunk, aki felel mindenért, és akinek az utasításait be kell tartani.

Loading...

Garancia

2563

fő már velünk gyűjtött élményeket

25

év tapasztalat

5

országból érkeztek hozzánk vendégek

SZÉL GARANCIA

Köthetsz biztosítást arra, hogy a kiválasztott napon, ha épp szélcsend lenne, akkor másik napot kapj cserébe.

JÓ IDŐ GARANCIA

Köthetsz biztosítást arra, hogy a kiválasztott napon, ha épp felhős, szemerkélős idő lenne, akkor másik napot kapj cserébe.

Többen vagyunk a cégben, akik szeretnek vitorlázni, így elhatároztuk, hogy az idén egy különleges csapatépítő programot szervezünk a managementnek a Balatonon. Az ExtrémBalaton egy fantasztikus nagy vitorlás katamaránnal vitt el minket a Kék Szalag napján Füreden és a kismedencében vitorlázni. Végignézhettük, ahogy a kb. 600 hajó elrajtol a versenyen és megkerüli a K-i medencét. Óriási élmény volt minannyiunknak. Jövőre többen szeretnénk jönni.

Dr. Oláh Péter
ügyvezető igazgató
Berlin Chemie Menarini Kft.

Tihanyban az Echo Étteremben ebédeltünk a svájci párommal, amikor is arra gondoltam, hogy egy valóban különleges ajándékkal szeretném meglepni Őt a szülinapjára… Ott ajánlották nekem az ExtrémBalaton-t, akik valóban felejthetetlenné tették nekünk ezt a napot… Köszönöm!

Lőrincz Emőke

Nekem már évek óta megvan a vitorlás hajóvezetői engedélyem, de egyedül nem mertem még kibérelni egy nagyobb vitorlást, mert a rutin, a tapasztalat és a gyakorlat még nem volt megfelelő. Most, 2016 nyarán eldöntöttem és rászántam magam, hogy megszerzem a kellő rutint. A tematikus napok lehetőséget adtak arra, hogy mindenfajta szélviszonyban és körülmények között gyakorlatot szerezzek egy igazi nagyhajóval. Köszönöm!

Parrag Kriszta

Legnagyobb lányom, Anna, idén lett 18 éves és azt kérte, hogy egy nagyon különleges családi szülinapi partit szervezzünk neki. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha a Balaton közepén egy vitorláshajón ünnepelnénk…
Mint utólag kiderült, ez volt a legjobb választás, hiszen tényleg nagyon élvezte az egész család a nap minden percét ezen a valóban luxus, 36 lábas hajón. Földvárról indultunk, vitorláztunk sokat, de közben megálltunk, lehorgonyoztunk, fürödtünk, ugráltunk a hajóról. Persze a nap fénypontja az volt, amikor koccintottunk a „nagylányom” szülinapja alkalmából és a hajón felszeleteltük a neki készített finom tortát.
András Kapitány mindenben nagyon készséges és profi volt, óriási élmény volt számunkra az egész, amit nagyon köszönünk neki.

Mariann & Árpád
és a gyerekeik Zsámbékról

Barátnőimmel úgy gondoltuk, hogy megérdemlünk egy görbe napot a Balatonon, mivel mi elég messze lakunk onnan, hiszen Polgárból érkeztünk, mindenképpen egy rendhagyó és új élmény a vitorlázás.
Egy különleges, naplementenéző vitorlázást rendeltünk, ahol még nagyon finom Balaton-felvidéki borokat is kóstolhattunk. Összességében minden tökéletes volt és felejthetetlen élményt jelentett számunkra ez a vitorlázás Balatonfüreden.
Csak ajánlani tudjuk Nektek is!

Fenyves Ágnes
és barátnői

Házassági évfordulónkat a nyaralásunk alatt egy különleges családi programmal terveztük megünnepelni: átmentünk a gyerekekkel Füredre vitorlázni. András kapitány a Füredi Korzón, a Cocomo Cafe-nál várt minket, majd bepakoltunk a hajóba és nekivágtunk a magyar tengernek… A gyerekeknek elmondhatatlan élményt jelentett, hogy vitorlázás közben lehorgonyoztunk és a tó közepén ugrálhattak a hajóról és együtt labdáztunk, fürödtünk. Aztán megadtuk a módját egy jéghideg finom pezsgővel az alkalomnak. Nagyon jó érzés volt családilag ünnepelni a házassági évfordulónkat. Lehet, hogy minden évben így fogjuk?

Erőss Kata & Zoli

Foglalj MOST vitorlázást és tedd felejthetetlenné a nyarat!