PROGRAMJAINK:

  • Családi és élményvitorlázás
  • Tengeri navigáció oktatás
  • Hajóvezetés és kikötés oktatás
  • Leány- és Legénybúcsúk
  • Nászhajózás
  • Szülinapi vitorlázás

30 év TAPASZTALAT – MEGBÍZHATÓSÁG – EXKLUZÍV HAJÓK – KORREKT ÁRAK

Hozd el a családodat, barátaidat, vagy párodat! Garantáltan hatalmas élmény és emlék lesz Nektek az Adria! Egészen más, mint a parton, a strandon nyaralni és árban sincs nagy különbség. Akár süt a Nap és kis szél van, akár friss a szél, biztosan nagy élmény lesz Neked. A legtisztább vizű öblökben fogunk fürdeni a szebbnél szebb szigetek mellett, ahol senki nem zavar minket.

Ha 7 napra megyünk, minden nap másik városban – kikötőben állunk meg… Az új hely mindig nagy élmény! A jó állapotban lévő szinte új hajóinkat, az igényeknek megfelelő méretben és felszereltségben tudjuk megrendelőink részére, kapitánnyal együtt prezentálni.

A hajókban vannak 2 személyes kabinok, zuhanyzós fürdők, wc és konyha sütővel, hűtővel. Így típustól függően 6-10 ember is kényelmesen el tud aludni rajta. Egy hajóval akár 6-10 embert is el tudunk vinni.

CSALÁDI NYARALÁSNAK, vagy LEGÉNYBÚCSÚKNAK IS A LEGJOBB VÁLASZTÁS A TAVASZTÓL ŐSZIG LÉVŐ IDŐSZAKBAN!

Profi kormányost ültetünk mindegyik hajóra és a vendégek, tehát Ti látjátok el a legénység feladatait a hajókon…

Kapcsolati űrlap

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.