PROGRAMJAINK:

 • Céges Csapatépítő Vitorlás túrák
 • Amatőr vitorlás versenyek
 • Vitorlás Oktatás (kiscsoportos és egyéni)
 • Extrém Management meetingek
 • Inszentív vitorláztatás

EGYÉB PRÉMIUM PROGRAMJAINK:

 • Kék Szalag Vitorlás verseny Rajt és első részének megtekintése
 • Pünkösdi Regatta rajtjának megtekintése
 • Nemzetközi vitorlás versenyek résztvevőinek DRUKKOLJUNK a hajóról
 • Augusztus 20-i TÜZIJÁTÉK vízről való megnézése pezsgővel

30 év TAPASZTALAT – MEGBÍZHATÓSÁG – EXKLUZÍV HAJÓK – KORREKT ÁRAK

Hozd el a legjobb partnereidet, vagy a kollégáidat! Garantáltan hatalmas élmény és emlék lesz Nektek akár egy INCENTIVE, vagy akár egy CSAPATÉPÍTŐ VITORLÁZÁS! Akár süt a Nap és kis szél van, akár friss a szél, biztosan nagy élmény lesz Neked. A legtisztább vízű öblökben fogunk fürdeni, ahol senki nem zavar minket.

Ha több napra megyünk, minden nap másik városban – kikötőben állunk meg. Az új hely mindig nagy élmény! A jó állapotban lévő, szinte új hajóinkat, az igényeknek megfelelő méretben és felszereltségben tudjuk megrendelőink részére prezentálni. Több napos CÉGES PROGRAM esetében a szállást, különlegesen jó helyeken történő étkezéseket és akár élőzenével borkóstolóval történő vacsorákat is megszervezünk.

A hajóinkban tágas szalonok, wc, és konyha hűtővel, hűtött italokkal, igényes poharakkal is el vannak látva. Ezeken kívül sok más kényelmi felszereléssel is fel vannak szerelve.

Egy hajóval akár 5-13 embert is el tudunk vinni, 2 órás,  fél napos, vagy 1 napos vitorlázás esetén. Több napos programoknál szállodában történik az elhelyezés / alvás.

CÉGEK CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMJÁNAK A LEGJOBB VÁLASZTÁS A TAVASZTÓL ŐSZIG LÉVŐ IDŐSZAKBAN!

Amatőr vitorlásversenyt is szervezünk a csapatépítés keretében, akár 8-10 egyforma hajóval úgy, hogy profi kormányost ültetünk mindegyikre és a céges dolgozókat bevonva, ők látják el a legénység feladatait a hajókon…

Tovább

Kérj ajánlatot 3 egyszerű lépésben!

 1. Helyszín, időpont kiválasztása
 2. Hozzájárulás az adatkezeléshez
 3. Személyes adatok megadása

Telefonálnál? Vannak kérdéseid? Hívj bátran! +36 30 9611 842

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%, vagy 100%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.