Koko kapitánnyal többször hajóztunk már, volt hogy Párommal – Brigivel kettesben jöttünk, most épp Jánosékkal élvezzük a nyugalmat, a napsütést és a hideg pezsgőt. De voltunk már nagyobb társasággal is. Ami közös volt ezekben, hogy minden alkalommal csodálatos élményekkel tértünk haza!

Gájer Bálint – A swing hercege – énekes

Igazi vízi ember vagyok én is, szeretek evezni, úszni, raftingolni, de vitorlázás az valahogy más… Fantasztikus életérzés és egy elegáns sport, akárhogy is nézzük. Átélheted az igazi „szabadság érzést”. Párommal és barátainkkal ezt minden évben megtapasztaljuk itt, a Viktória fedélzetén.

Ágota Csaba és barátai

Idén egy különleges programot találtam ki a családomnak, feleségem szülinapja alkalmából. Balatonra jöttünk egy csodálatos vitorlásra és itt köszöntöttük fel őt. Nagyon jól éreztük magunkat és ahogy szokták mondani, valamit megéreztünk, vagy valami becsípődött… Biztos, hogy jövünk még a következő években is! Köszönjük!

Tamási Richárd és családja

Egy csodálatos szeles, napos időben egy életre szóló családi élménnyel lettünk gazdagabbak ezzel a vitorlázással. A kapitány tapasztalt, profi vitorlázó, a hajó tiszta, a hangulat az magáért beszél. Nagyon köszönjük még egyszer és jószívvel ajánljuk másoknak is. Érdemes kipróbálni!

Szentes Gergely és családja

Óriási ötlet volt Zsolti barátunk legénybúcsúja alkalmából a kis 14 fős baráti társasággal, egy 4 napos balatoni vitorlázásra elmenni és végig bulizni 96 órát… 😉 A 3 hajón, szuper kis városokban (Badacsonyban, Füreden, Földváron és Lellén) kötöttünk ki és elveztük a finom ételeket és főleg az alkoholos italokat 😉, meg a szórakozóhelyeket. Vitorlázás közben nagyokat fürödtünk, ittunk és szólt a zene végig a hajókon… A verseny a hajók között automatikusan kialakult, hogy ki ér előbb ide, vagy oda. Nagyon jóóó volt! Bár a hajókon 6 ágy is volt, de alvásra nem jutott sok időnk! Profi volt a szervezés, köszönjük András, hogy elvittél minket! Jövőre Tomi nősül… 🙂 A program evidens: Jövünk újra!

Zsolti, Szuli, Miki, Bálint, Pepe, Tomi, Ferike, Ádám és még a többiek a kaposvári csapatból

Az idei családi nyaralás legnagyobb élménye számunkra az 1 napos vitorlás kirándulás volt a Balcsin. Földvárról indultunk a hajóval a barátainkkal együtt Tihanyba, miközben többször megálltunk fürdeni, amit a gyerekek (is) nagyon élveztek. Majd ettünk egy finom hekket és indultunk vissza… (persze fürödtünk akkor is a legszebb részeken). A szél nagyon változó volt egész nap, de András megtanította, hogy mire kell figyelnem, hogy kell reagálnom a különböző esetekben. Jót tett ez is, a friss vitorlás jogsim ellenére! A kellemeset a hasznossal kötöttük össze. SZUPER volt!

Zsömböly László

Egy fantasztikus napot töltöttünk együtt a kollégáimmal a Balatonon, egy hatalmas katamaránon. Keneséről mentünk Tihanyba, ahol egy szuper grill partyval vártak minket és sok finom borral. Hazafelé mindenki vezethette a hajót, ami mindenkinek óriási élmény volt. Fotósunk rengeteg vicces képet is csinált, amiből emlékfilm készült nekünk. Köszönjük a profi szervezést! Remélem, jövőre is megyünk… 🙂

Vizkeleti Péter
Business Unit Manager
Pfizer gyógyszergyár

Idén a céges napunkat legnagyobb örömünkre Balatonfüreden, két fantasztikus Bavaria hajón tölthettük el. Andris mosolygott a beszállásunk első percétől, tanítgatott minket vitorlázni (több-kevesebb sikerrel), mesélt a vízen megélt kalandokról, kedvet csinálva nekünk még jobban ehhez a szép sporthoz 🙂. Persze a jókedvhez hozzájárult a néhány pohár fröccs is, amit elfogyasztottunk, de az is hozzátartozik a jó céges bulihoz 🙂. Az egy nap alatt annyi fényképet csináltunk, mintha 1 hetes vitorlázáson vettünk volna részt, de Andris lankadatlan mosollyal és türelemmel fényképezett minket, a „legvagányabb kormánytekerős vagyok a majdnem beleestem a vízbe” pózban. Köszönjük, hogy a képeket még az irodánkba is behozta, így még egyszer átélhettük azt a csodás napot, ahogy végignéztük őket 🙂.

Regi, Anna, Dia, Kata, Edit és többiek 🙂
Meyer & Levinson Accounting & Layer Kft.

Fantasztikus élmény volt ezen a nyáron, amikor a Kokoval vitorláztunk! Most volt először lehetőségünk vitorlás hajóval menni, de nem is gondoltuk, hogy ez ekkora buli. A fiaim is nagyon élvezték, azóta rendszeresen emlegetik. Sokszor nagyon megdőlt a hajó az élénk szélben, de biztonsággal mentünk végig Földvár-Badacsony és Szemes között. Remélem jövőre is lesz erre lehetőség…

Gerhát Ádám, Máté és Barnus

Ősszel is fantasztikus a vízen… Épül a csapat szépen. 🙂 Két hajóval mentünk, hogy minden kolléga kényelmesen elférjen a 3 napos vitorlás kiránduláson. Bejártuk a Balaton kis- és nagy medencéjét is, voltunk, Füreden, Szemesen és Földváron is. A báziskikötő Füreden volt, ahová visszafele menet jól el is áztunk egy viharban, de az élmény, az fantasztikus volt. Sosem felejtjük! Meg utána láttuk, ahogy elúszik Füred is… Nagyon komoly volt. Ajánljuk mindenkinek!

Vadnai Tamás és kollégái:
Zénó, Papi, Miki, Kata, Anita, Laci bácsi, Zsolti és a többiek

Nagyszabású, 50 fős csapatépítő programot szerveztünk a Balatonon, amiben a fő attrakció a VITORLÁS VERSENY volt. 10 ugyanolyan hajóval bonyolították le a szervezők nekünk a versenyt, így egyforma esélyekkel indultunk. Minden csapat / hajó egy profi kormányost kapott, akik között volt olimpikon vitorlázó is (pl. képen Eszes Tamás), de szép számmal akadtak magyar bajnokok és régi neves versenyzők is. A verseny végén komoly díjkiosztóval és bulival ünnepeltünk. Ezen kívül a másik napon egy komoly bringatúrát teljesítettünk, aminek a végén az egyik legszebb panorámájú étteremben kötöttünk ki, majd a vacsi végén, a Kelén nevű old timer vízibusszal mentünk vissza éjszaka a siófoki szállodánkba. A kollégák azóta is erről beszélnek. 🙂

Bordács Tamás
kórházi üzletág igazgató és csapata
Sanofi gyógyszergyár

A 2014-es balatoni vitorlázás után 2015-ben az Adriát választottuk. Két hajóval mentünk és 3 szigeten is voltunk, ahol éjszaka kikötöttünk és egy finom tengeri herkentyűs vacsora után jó nagyot aludtunk. A szél igencsak változó volt a 4 nap alatt, de éppen ez adta meg az igazi csapatépítés örömeit, emlékeit. Közös reggeli készítések, kellemes kávézások és a vitorlázáson kívül még szerveztünk egy 3 órás motoros kirándulást is az egyik szigeten. Csodálatos volt! Lehet, hogy jövőre is az Adriára megyünk vitorlázni a kollégákkal? 🙂

Vadnai Tamás
és az Invigor Kft. szakemberei

Igazán fantasztikus élmény volt ünnepelni a szülinapomat egy csodálatos, szép Bavaria vitorláson, április végén. Napsütés, kellemes szél, pezsgő és finomságok, nem is beszélve a sok kedves barátnőmről! Sok régi és új sztori az elmúlt évekből, jó hangulat és egy megbízható kapitány… 🙂 Így telt ez a szülinapom… Köszönöm nektek, hogy velem ünnepeltetek!

Judit és barátnői

Fantasztikus élménydús 3 napos CSAPATÉPÍTŐ kerékpár túrát csináltunk a Balaton körül május közepén. Sportértéke is megvolt, a csapat is jobban egyben van és nagyon szép helyeken jártunk. Volt benne elegáns jó hely, kiváló ételek-italok és vadregényes rész is. A kollégák jól bírták, a szervezés is tökéletes volt. Köszönöm szépen mindannyiótoknak! Jövőre vitorlázni is szeretnénk az ExtrémBalaton szervezésében!

Blazsevácz Péter
üzletágigazgató és kollégái
Philips Magyarország Healthcare

Nincs nagyobb flash, mint nyáron egy vitorláson legénybúcsút tartani!!! Ezért két Attila úgy döntött, hogy barátjuknak, Norbinak megszervezik ezt… A sors pikantériája, hogy a házasulandó pár idő közben szakított egymással, de csak az esküvő maradt el, a „legénybúcsú” nem… Szemmel láthatóan a fiúk igencsak jól érezték magukat a fedélzeten… 🙂

Peti barátom legénybúcsúját kezdtem szervezni, amikor Máté ajánlotta, hogy mi lenne, ha egy frankó vitorláson ünnepelnénk ezt a nagy alkalmat. Ő vitorlás ember lévén tudott is ajánlani egy kiváló megoldást. Így kerestük meg az ExtrémBalatont, akik jó szervezéssel és nagy tapasztalattal oldották meg ezt a valóban nem könnyű feladatot, hisz 9 „már nem szomjas fiút” kordában tartani nem egyszerű… Tényleg extrém jó élmény volt mindannyiunknak. Csak ajánlani tudom Nektek is!

Eberkényi Zsolt és barátai

Többen vagyunk a cégben, akik szeretnek vitorlázni, így elhatároztuk, hogy az idén egy különleges csapatépítő programot szervezünk a managementnek a Balatonon. Az ExtrémBalaton egy fantasztikus nagy vitorlás katamaránnal vitt el minket a Kék Szalag napján Füreden és a kismedencében vitorlázni. Végignézhettük, ahogy a kb. 600 hajó elrajtol a versenyen és megkerüli a K-i medencét. Óriási élmény volt minannyiunknak. Jövőre többen szeretnénk jönni.

Dr. Oláh Péter
ügyvezető igazgató
Berlin Chemie Menarini Kft.

Tihanyban az Echo Étteremben ebédeltünk a svájci párommal, amikor is arra gondoltam, hogy egy valóban különleges ajándékkal szeretném meglepni Őt a szülinapjára… Ott ajánlották nekem az ExtrémBalaton-t, akik valóban felejthetetlenné tették nekünk ezt a napot… 🙂 Köszönöm!

Lőrincz Emőke

Nekem már évek óta megvan a vitorlás hajóvezetői engedélyem, de egyedül nem mertem még kibérelni egy nagyobb vitorlást, mert a rutin, a tapasztalat és a gyakorlat még nem volt megfelelő. Most, 2016 nyarán eldöntöttem és rászántam magam, hogy megszerzem a kellő rutint. A tematikus napok lehetőséget adtak arra, hogy mindenfajta szélviszonyban és körülmények között gyakorlatot szerezzek egy igazi nagyhajóval. Köszönöm!

Parrag Kriszta

Legnagyobb lányom, Anna, idén lett 18 éves és azt kérte, hogy egy nagyon különleges családi szülinapi partit szervezzünk neki. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha a Balaton közepén egy vitorláshajón ünnepelnénk…
Mint utólag kiderült, ez volt a legjobb választás, hiszen tényleg nagyon élvezte az egész család a nap minden percét ezen a valóban luxus, 36 lábas hajón. Földvárról indultunk, vitorláztunk sokat, de közben megálltunk, lehorgonyoztunk, fürödtünk, ugráltunk a hajóról. Persze a nap fénypontja az volt, amikor koccintottunk a „nagylányom” szülinapja alkalmából és a hajón felszeleteltük a neki készített finom tortát.
András Kapitány mindenben nagyon készséges és profi volt, óriási élmény volt számunkra az egész, amit nagyon köszönünk neki.

Mariann & Árpád és a gyerekeik Zsámbékról

Barátnőimmel úgy gondoltuk, hogy megérdemlünk egy görbe napot a Balatonon, mivel mi elég messze lakunk onnan, hiszen Polgárból érkeztünk, mindenképpen egy rendhagyó és új élmény a vitorlázás.
Egy különleges, naplementenéző vitorlázást rendeltünk, ahol még nagyon finom Balaton-felvidéki borokat is kóstolhattunk. Összességében minden tökéletes volt és felejthetetlen élményt jelentett számunkra ez a vitorlázás Balatonfüreden.

Csak ajánlani tudjuk Nektek is!

Fenyves Ágnes és barátnői

Házassági évfordulónkat a nyaralásunk alatt egy különleges családi programmal terveztük megünnepelni: átmentünk a gyerekekkel Füredre vitorlázni. András kapitány a Füredi Korzón, a Cocomo Cafe-nál várt minket, majd bepakoltunk a hajóba és nekivágtunk a magyar tengernek…
A gyerekeknek elmondhatatlan élményt jelentett, hogy vitorlázás közben lehorgonyoztunk és a tó közepén ugrálhattak a hajóról és együtt labdáztunk, fürödtünk.
Aztán megadtuk a módját egy jéghideg finom pezsgővel az alkalomnak. Nagyon jó érzés volt családilag ünnepelni a házassági évfordulónkat. Lehet, hogy minden évben így fogjuk?

Erőss Kata & Zoli