Rólunk mondták

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Rólunk mondták

“Fiús napot tartottunk, ami igazán jól sikerült a csodás Balcsin ringatózva a gyerekekkel. Jó volt kizökkeni a munkából és a gyerekeknek örömet szerezni, azáltal hogy egy délutánt kint töltöttünk a vízen. Volt amikor nem is volt szél éppen, de akkor meg fürödtünk és ugráltunk a vízbe. Köszönjük az élményt Andrásnak!”

Kocsis Bálint mesterszakács (www.csikoslekvar.hu ; www.kocsisbalint.hu)

“Óriási ötlet volt Zsolti barátunk legénybúcsúja alkalmából a kis 14 fős baráti társasággal egy 4 napos balatoni vitorlázásra elmenni és végig bulizni 96 órát… 😉 A 3 hajón, szuper kis városokban (Badacsonyban, Füreden, Földváron és Lellén) kötöttünk ki és elveztük finom ételek és főleg az alkoholos italokat :-), meg a szórakozóhelyeket. Vitorlázás közben nagyokat fürödtünk, ittunk és szólt a zene végig a hajókon… A verseny a hajók között automatikusan kialakult, hogy ki ér előbb ide, vagy oda. Nagyon jóóó volt! Bár a hajókon 6 ágy is volt, de alvásra nem jutott sok időnk! Profi volt a szervezés, köszönjük András, hogy elvittél minket! Jövőre Tomi nősül… 🙂 A program evidens: Jövünk újra!”

Zsolti; Szuli, Miki, Bálint, Pepe, Tomi, Ferike, Ádám és még a többiek a kaposvári csapatból

“Az idei családi nyaralás legnagyobb élménye számunkra az 1 napos vitorlás kirándulás volt a Balcsin. Földvárról indultunk a hajóval a barátainkkal együtt Tihanyba, miközben többször megálltunk fürdeni, amit a gyerekek (is) nagyon élveztek. Majd ettünk egy finom hekket és indultunk vissza… (persze fürödtünk akkor is a legszebb részeken) A szél nagyon változó volt egész nap, de András megtanította, hogy mire kell figyelnem, hogy kell reagálnom a különböző esetekben. Jót tett ez is a friss vitorlás jogsim ellenére! A kellemeset a hasznossal kötöttük össze. SZUPER volt!”

Zsömböly László

“Egy fantasztikus napot töltötünk együtt a kollégáimmal a Balatonon egy hatalmas katamaránon. Keneséről mentünk Tihanyba, ahol egy szuper grill partyval vártak minket és sok finom borral. Hazafelé mindenki vezethette a hajót, ami mindenkinek óriási élmény volt. Fotósunk rengeteg vicces képet is csinált, amiből emlékfil készült nekünk. Köszönjük a profi szervezést! Remélem, jövőre is megyünk… 🙂 ”

Vizkeleti Péter Business Unit Manager – Pfizer gyógyszergyár (www.pfizer.com)

“Idén a céges napunkat legnagyobb örömünkre Balatonfüreden két fantasztikus Bavaria hajón tölthettünk el. Andris mosolygott a beszállásunk első percétől, tanítgatott minket vitorlázni (több-kevesebb sikerrel), mesélt a vízen megélt kalandokról, kedvet csinálva nekünk még jobban ehhez a szép sporthoz 🙂 Persze a jókedvhez hozzájárult a néhány pohár fröccs is, amit elfogyasztottunk, de az is hozzátartozik a jó céges bulihoz 🙂 Az egy nap alatt annyi fényképet csináltunk, mintha 1 hetes vitorlázáson vettünk volna részt, de Andris lankadatlan mosollyal és türelemmel fényképezett minket, a legvagányabb kormánytekerős vagy a majdnem belestem a vízbe pózban. Köszönjük, hogy a képeket még az irodánkba is behozta, így még egyszer átélhettük azt a csodás napot, ahogy végignéztük őket 🙂 ”

Regi, Anna, Dia, Kata, Edit és többiek 🙂 Meyer & Levinson Accounting & Layer Kft. (www.meyerlevinson.com)

“Fantasztikus élmény volt a ezen a nyáron, amikor a Kokoval vitorláztunk! Most volt először lehetőségünk vitorlás hajóval menni, de nem is gondoltuk, hogy ez ekkora buli. A fiaim is nagyon élvezték, azóta rendszeresen emlegetik. Sokszor nagyon megdölt a hajó az élénk szélben, de biztonsággal mentünk végig Földvár – Badacsony és Szemes között. Remélem jövőre is lesz erre lehetőség…” Gerhát Ádám, Máté és Barnus (www.thermomagic.hu)

“Ősszel is fantasztikus a vizen… Épül a csapat szépen. 🙂 Két hajóval mentünk, hogy minden kolléga kényelmesen elférjen a 3 napos vitorlás kiránduláson. Bejártuk a Balaton kis és nagy medencéjét is, voltunk, Füreden, Szemes és Földváron is. A báziskikötő Füreden volt, ahohá visszafele menet jól el is áztunk egy viharban, de az élmény az fantasztikus volt. Sosem felejtjük! Meg utána láttuk ahogy elúszik Füred is… Nagyon komoly volt. Ajánjuk mindenkinek!”

Vadnai Tamás és kollégái: Zénó, Papi, Miki, Kata, Anita, Laci bácsi, Zsolti, és a többiek. (www.invigor.hu)

“Nagy szabású 50 fős csapatépítő programot szerveztünk a Balatonon, amiben a fő atrakció a VITORLÁS VERSENY volt. 10 ugyanolyan hajóval bonyolították le a szervezők nekünk a versenyt, így egyforma esélyekkel indultunk. Minden cspat / hajó egy profi kormányost kapott, akik között volt olimpikon vitorlázó is (pl. képen Eszes Tamás) de szép számmal akadtak magyar bajnonok és régi neves versenyzők is. A verseny végén komoly díjkiosztóval és bulival ünnepeltünk. Ezen kívül a másik napon egy komoly bringatúrát teljesítettünk, aminek a végén az egyik legszebb panorámájú étteremben kötöttünk ki, majd a vacsi végén a Kelén nevű old timer vizibusszal mentünk vissza éjszaka a siófoki szállodánkba. A kollégák azóta is errő beszélnek. :-)”

Bordács Tamás – kórházi üzletág igazgató és csapata Sanofi gyógyszergyár (www.sanofi.hu)

“A 2014 es balatoni vitorlázás után 2015-ben az Adriát választottuk. Két hajóval mentünk és 3 szigeteten is voltunk, ahová éjszaka kikötöttünk és egy finom tengeri herkentyűs vacsora után jó nagyot aludtunk. A szél igencsak változó volt a 4 nap alatt, de éppen ez adta meg az igazi csapatépítés örömeit, emlékeit. Közös reggeli készítések, kellmes kávézások és a vitorlázáson kívül még szerveztünk egy 3 órás motoros kirándulást is az egyik szigeten. Csodálatos volt! Lehet, hogy jövőre is az Adriára megyünk vitorlázni a kollégákkal? 🙂 ”

Vadnai Tamás és az Invigor Kft. szakemberei (www.invigor.hu)

“Igazán fantasztikus élmény volt ünnepelni a szülinapomat egy csodálatos szép Bavária vitorláson április végén. Napsütés, kellemes szél, pezsgő, és finomságok, nem is beszélve a sok kedves barátnőmről! Sok régi és új sztori az elmúlt évekből, jó hangulat és egy megbiztható kapitány… 🙂

Így telt ez a szülinapom… Köszönöm nektek, hogy velem ünnepeltetek!” Judit és barátnői

“Fantasztikus élménydús 3 napos CSAPATÉPÍTŐ kerékpár túrát csináltunk a Balaton körül május közepén. Sportértéke is megvolt, a csapat is jobban egyben van és nagyon szép helyeken jártunk. Volt benne elegáns jó hely, kiváló ételek-italok és vadregényes rész is. A kollégák jól bírták, a szervezés is tökéletes volt. Köszönöm szépen mindannyiotoknak! Jövőre vitorlázni is szeretnénk az ExtrénBalaton szervezésében!”

Blazsevácz Péter üzletágigazgató és kollégái – Philips Magyarország Healthcare (www.philips.hu/healthcare)

“Nincs nagyobb flash, mint nyáron egy vitorláson legénybúcsút tartani!!! Ezért két Attila úgy döntött, hogy barátjuknak Norbinak megszervezik ezt… A sors pikantériája, hogy a házasulandó pár idő közben szakított egymással, de csak az esküvő maradt el, a “legénybúcsú” nem… Szemmel láthatóan a fiúk igencsak jól érezték magukat a fedélzeten… 🙂

“Peti barátom legénybúcsúját kezdtem szervezni, amikor Máté ajánlotta, hogy mi lenne, ha egy hatalmas vitorláson ünnepelnénk ezt a nagy alkalmat és ő vitorlás ember lévén tudodtt is ajánlani egy kiváló megoldást. Így kerestük meg az ExtrémBalatont, akik jó szervezéssel és nagy tapasztalattal oldották meg ezt a valóban nem könnyű feladatot, hisz 10 “már nem szomjas fiút” kordában tartani nem egyszerű… Tényleg extrém jó élmény volt mindannyiunknak. Csak ajánlani tudom Nektek is!”

Eberkényi Zsolt és barátai

“Többen vagyunk a cégben aki szeretünk vitorlázni, így elhatároztuk, hogy az idén egy különleges csapatépítő programot szervezünk a managmentnek a Balatonon. Az ExtrémBalaton egy fantasztikus nagy vitorlás katamaránnal vitt el minket a Kék Szalag napján Füreden és a kismedencében vitorlázni. Végig nézhettük ahogy a kb 600 hajó elrajtol a versenyen és megkerüli a K-i medencét. Óriási élmény volt minannyiunknak. Jövőre többen szeretnénk jönni.”

Dr. Oláh Péter ügyvezető igazgató Berlin Chemie Meranini Kft.

“Tihanyban az Echo Étteremben ebédeltünk a svájci párommal, amikor is arra gondoltam, hogy egy valóban különleges ajándékkal szeretném meglepni Őt a szülinapjára… Ott ajánlották nekem az ExtrémBalaton-t, akik valóban felejthetetlenné tették nekünk ezt a napot… 🙂 Köszönöm!”

Lőrincz Emőke

“Nekem már évek óta megvan a vitorlás hajóvezetői engedélyem, de egyedül nem mertem még kibérelni egy nagyobb vitorlást, mert a rutin, a tapasztalat és a gyakorlat még nem volt megfelelő. Most 2016 nyarán eldöntöttem és rászántam magam, hogy megszerzem a kellő rutint. A tematikus napok lehetőséget adtak arra, hogy minden fajta szélviszonyban és körülmények között gyakorlatot szerezzek egy igazi nagyhajóval. Köszönöm!”

Parrag Kriszta

“Legnagybb lányom, Anna idén lett 18 éves és azt kérte, hogy egy nagyon különleges családi szülinapi partyt szervezzünk neki. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha a Balaton közepén egy vitorláshajón ünnepelnénk…
Mint utólag kiderült ez a legjobb választás volt, hiszen tényleg nagyon élvezte az egész család a nap minden percét ezen a valóban luxus 36 lábas hajón. Földvárról indultunk, vitorláztunk sokat, de közben megálltunk, lehorgonyoztunk, fürödtünk, ugráltunk a hajóról. Persze a nap fénypontja az volt, amikor koccintottunk a “nagylányom” szülinapja alkalmából és a hajón felszeleteltük a Neki készített finom tortát.
András Kapitány mindenben nagyon készséges és profi volt, óriási élmény volt számunkra az egés, amit nagyon köszönünk neki.”

Mariann & Árpád és a gyerekeik Zsámbékról

“Barátnőimmel úgy gondoltuk, hogymegérdemlünk egy görbe napot a Balatonon, mivel mi elég messze lakunk onnan, hiszen Polgárból érkeztünk mindenképpen egy rendhagyó és új élmény a vitorlázás.

Egy különleges naplementenéző vitorlázást rendeltünk, ahol még nagyon finom Balaton-felvidéki borokat is kóstolhattunk. Összességében minden tökéletes volt és felejthetetlen élményt jelentett számunkra ez a vitorlázás Balatonfüreden.

Csak ajánlani tudjuk Nektek is!

Fenyves Ágnes és barátnői

“Házassági évfordulónkat a nyaralásunk alatt egy különleges családi programmal terveztük megünnepelni, és átmentünk a gyerekekkel Füredre vitorlázni. András kapitány a Füredi Korzón a Cocomo Cafe-nál várt minket, majd bepakoltuk a hajóba és nekivágtunk a magyar tengernek…

A gyerekeknek elmondhatatlan élményt jelentett, hogy a vitorlázás közben lehorgonyoztunk és a tó közepén ugrálhattak a hajóról és együtt labdáztunk, fürödtünk.

Aztán megadtuk a módját egy jéghideg finom pezsgővel az alkalomnak. Nagyon jó érzés volt családilag ünnepelni a házassági évfordulónkat. Lehet, hogy minden évben így fogjuk?”

Erőss Kata & Zoli

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sízés és Motorosszánozás

Gyere velünk Eplénybe, Ausztriába, vagy Erdélybe!

Síoktatás Eplényben, Ausztriában, Edélyben
www.privatsioktatas.hu
A Messenger megnyitása…
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeInstagramInstagram