Az LPP multi kereskedő cég is a Bavaria 32-es vitorláson…

Zwack divizó a Bavaria 32-es hajónkon Füreden
2018-06-22
Lőrincz Ádám és Kamilka is az ExtremBalaton vendége volt…
2018-07-02
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kiemelten fontos számunkra, hogy ilyen jó hangulatu CSAPATÉPÍTŐ VITORLÁS PROGRAMOK is legyenek az Extrém Balaton-on Balatonfüreden, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a résztvevők a párjukkal, vagy a családjukkal is visszatérnek hozzánk vitorlázni.

Gabi és munkatársai egy felejthetetlen napot töltöttek a hajónkon, amivel délben kikötöttünk Tihanyban és egy csodálatos panorámával rendelkező étteremben az Echo Restaurantban fogyasztottunk el egy rendkivül ízletes ebédet, majd délután tovább folytattuk a vitorlás csapatépítő programot, a gyakorlást, a fürdést és a csomó kötő versenyt is…

Természetesen a napot velül is, egy igazán zamatos és finom WELCOME PÁLINKÁVAL köszöntünk, és csak, ha mindenkinek megjött a bátorsága, akkor hajózunk ki a Magyar tengerre… 🙂

Mindig a legmagasabb szinvonalat képviseljük és igyekszünk többet adni, mint amire a Vendégeink számítanak. Ezért van az, hogy akik egyszer már kipróbáltak, kivétel nélkül visszajönnek hozzánk vitorlázni.

A 2018-as szezon BIZTOSAN FATASZTIKUS lesz amiből Neked is ki kell venni a részed, ha szinvonalas és emlékezetes élményeket szeretnél.

Várunk Téged is a KAROLINA nevű luxus vitorláshajónk fedélzetén a 2018-as vitorlás szezonba!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sízés és Motorosszánozás

Gyere velünk Eplénybe, Ausztriába, vagy Erdélybe!

Síoktatás Eplényben, Ausztriában, Edélyben
www.privatsioktatas.hu
A Messenger megnyitása…
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeInstagramInstagram