Kiemelten fontos számunkra, hogy ilyen jó hangulatu CSAPATÉPÍTŐ VITORLÁS PROGRAMOK is legyenek az Extrém Balaton-on Balatonfüreden, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a résztvevők a párjukkal, vagy a családjukkal is visszatérnek hozzánk vitorlázni.

Gabi és munkatársai egy felejthetetlen napot töltöttek a hajónkon, amivel délben kikötöttünk Tihanyban és egy csodálatos panorámával rendelkező étteremben az Echo Restaurantban fogyasztottunk el egy rendkivül ízletes ebédet, majd délután tovább folytattuk a vitorlás csapatépítő programot, a gyakorlást, a fürdést és a csomó kötő versenyt is…

Természetesen a napot velül is, egy igazán zamatos és finom WELCOME PÁLINKÁVAL köszöntünk, és csak, ha mindenkinek megjött a bátorsága, akkor hajózunk ki a Magyar tengerre… 🙂

Mindig a legmagasabb szinvonalat képviseljük és igyekszünk többet adni, mint amire a Vendégeink számítanak. Ezért van az, hogy akik egyszer már kipróbáltak, kivétel nélkül visszajönnek hozzánk vitorlázni.

A 2018-as szezon BIZTOSAN FATASZTIKUS lesz amiből Neked is ki kell venni a részed, ha szinvonalas és emlékezetes élményeket szeretnél.

Várunk Téged is a KAROLINA nevű luxus vitorláshajónk fedélzetén a 2018-as vitorlás szezonba!