… a Balatonon fantasztikus hajókon

Ha valóban különleges és emlékezetes bulit szeretnél, mielőtt bekötik a fejed, akkor gyere el 1-2 napra és BULIZZ a Balcsi legjobb helyein, majd vitorlázz velünk keresztül a Balatonon, át egy másik városba, a következő esti BULI helyszínére… 😉
Napközben fürdőzés, vitorlázás, bulizás, napozás és iszogatás a hajón, persze a pihengetés és sok fürdés sem marad el ilyenkor.
Esténként valamelyik balatoni város (Füred, Siófok, Földvár) éjszakai életében való mulatozás…

A sablonos programok helyett inkább válaszd az örök ÉLMÉNYT nyújtó BULIHAJÓINKAT, ahol garantáltan jól fogod érezni magad a BALATONON!
A 8-9 személyes Bavária és a 10 személyes Jeanneau hajók mellett van egy 13-14 személyes Lagoon katamarán is, amivel fantasztikus bulikat tudunk csinálni Nektek!
A hajókon van konyha, hűtő és WC-s fürdőkabin. Így az italok megfelelő hőfokúak maradnak még a nagy melegben is. De ami ilyen alkalmakkor a legfontosabb, hogy KOMOLY HIFI is van, amiből rendes hangerővel szól majd a hajón a zene…

Tovább

Kérj ajánlatot 3 egyszerű lépésben!

  1. Helyszín, időpont kiválasztása
  2. Hozzájárulás az adatkezeléshez
  3. Személyes adatok megadása

Telefonálnál? Vannak kérdéseid? Hívj bátran! +36 30 9611 842

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%, vagy 100%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.