Leány és Legénybúcsúk

Leány és Legénybúcsúk


… a Balatonon fantasztikus hajókon


Ha valóban különleges és emlékezetes bulit szeretnél, mielőtt bekötik a fejed, akkor gyere el 1-2-3-4 napra és BULIZZ a Balcsi legjobb helyein, majd vitorlázz át velünk keresztül a Balatonon egy másik városba a következő esti BULI helyszínére… ;-)
Napközben fürdőzés, vitorlázás, bulizás, napozás és iszogatás a hajón, persze a pihengetés, és sok fürdés sem marad el ilyenkor.
Esténként valamelyik balatoni város (Füred, Siófok, Földvár) éjszakai életében való mulatozás…

A sablonos programok helyett inkább válaszd az ökök ÉLMÉNYT nyújtó BULIHAJÓINKAT, ahol garantáltan jól fogod érezni magad 2-3 napig a BALATONON!
A 8-9 személyes Bavária és a 10 személyes Jeanneau hajók mellett van egy 13-14 személyes Lagoon katamarán is, amivel fantasztikus bulikat tudunk csinálni Nektek!
A hajókon van konyha, hűtő, és WC-s fürdőkabin. Így az italok megfelelő hőfokúak maradnak még a nagy melegben is. De ami ilyen alkalmakkor a legfontosabb, hogy KOMOLY HIFI is van, amiből rendes hangerővel szól majd a hajón a zene…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kapcsolati űrlap

Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

simple_bankcard_logos_right

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sízés és Motorosszánozás

Gyere velünk Eplénybe, Ausztriába, vagy Erdélybe!

Síoktatás Eplényben, Ausztriában, Edélyben
www.privatsioktatas.hu
A Messenger megnyitása…
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeInstagramInstagram