Nászhajózás

Nászhajózás


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

… elegánsan, ahogy azt ilyenkor illik…

Így nevezzük azt a programunkat, amit ifjú házasulandók figyelmébe ajánlunk.

Amennyiben szeretnéd, hogy a “NAGY NAP” valóban EGY ÖRÖK EMLÉK LEGYEN NEKTEK, akkor az esküvő napján, (vagy utána) gyertek el egy 2-3 órás különleges “NÁSZHAJÓZÁS”-ra, ahol vagy csak ketten vagytok a pároddal, vagy a legjobb barátokkal, esetleg rokonokkal.

Természetesen fotóst is viszünk magunkkal (ha gondolod, ez opcionális, de megéri) aki megörökít Titeket, akár az esküvői ruhátokban, akár egy könnyedebb elegáns, vagy sportos ruhában, ami az esküvői fotóalbumban is jól fog majd mutatni, nem is beszélve arról, hogy a szívetekben milyen emlék lesz ezáltal.

Természetesen a hideg pezsgőt mi adjuk Nektek ajándékba! Kellemes, az alkalomhoz illő lágy zenét is biztosítunk számotokra, de szívesen betesszük a kedvenc zenéiteket is (előre egyeztetés után).

Ezt a programot a most házasodókon kívül még a HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓJUKAT ÜNNEPLŐ pároknak is szeretettel ajánljuk.

Kiváló helyszín és program lehet a LEÁNYKÉRÉSHEZ is…

De minden évben több LEGÉNY és LEÁNYBUCSÚT is csinálunk a hajóinkon.

(Kapitányaink szinte észrevétlenül vannak jelen az ilyen programokon, de mindent a Ti kéréseiteknek megfelelően előkészítenek és intéznek.)

Amennyiben egy elegáns partyt szeretnél, valamint szeretnéd, hogy a párod is és Te is egész életedben emlékezz arra a különleges alkalomra, amit a nagy napon, vagy éppen egy kerek évfordulón a vizen töltöttetek egy LUXUS HAJÓNKON, akkor ne habozz, gyere és lődd ki a pezsgősdugót, amilyen messzire csak tudod…

A Balaton tavasztól – őszig kiválóan alkalmas, hogy a szépségével és romantikájával hozzájáruljon a boldogságotokhoz!

Részletek (programok – árajánlat) és a további infok miatt keress bátran! Minden Vendégünknek egyedi árajánlatot készítünk.

Meglepem a Páromat egy fantasztikus vitorlázással az esküvönk, vagy házassági évfordulónk alkalmából. KÉREK EGY AJÁNLATOT!

Kapcsolati űrlap

Elfogadom az ÁSZF-et


Megrendelés esetén fizethet átutalással, vagy kényelmesen a Bankkártyájával!

Amennyiben az időpont szabad, küldjük a Díjbekérőt az 50%-os foglalóról, amit átutalással, vagy akár bankkártyával is ki lehet fizetni ONLINE.

simple_bankcard_logos_right

Az online fizetésnél Partnerünk a OTP Mobil Szolgáltató Kft.  Ők biztosítják Ügyfeleinknek a SIMPLE fantázianév alatt a fizetés kényelmes és biztonságos lebonyolítását.

Az OTP Mobil Kft., az OTP BANK csoport tagja.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Sízés és Motorosszánozás

Gyere velünk Ausztriába, Erdélybe!

Sioktatás Ausztriában
sioktatasausztria.hu
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconSubscribe on YouTubeInstagramInstagram